U bent hier: Het adresboek gebruiken > Een adresboek exporteren

Een adresboek exporteren

U kunt informatie vanuit een adresboek exporteren naar een CSV-bestand (Comma Separated Values, door komma's gescheiden waarden) om te gebruiken in andere programma's. Wanneer de gegevens zijn omgezet naar een CSV-indeling, kunt u deze importeren in een PIM-database (Personal Information Management, persoonlijk informatiebeheer) of een ander type programma. Wanneer u gegevens vanuit DYMO Label-software exporteert, wordt elk item als één record en elke regel als één veld geëxporteerd.

Een adresboek exporteren

1. Kies Exporteren in het menu Adresboek.

Het dialoogvenster Opslaan als wordt weergegeven.

2. Selecteer de map waarin u het geëxporteerde bestand wilt opslaan.
  3. Geef een naam op voor het bestand in het vak Bestandsnaam .
  4. Klik op Opslaan.

De adresboekgegevens worden naar de geselecteerde locatie geëxporteerd.

Zie ook